PODOVI.HR

BERGO EASY

BERGO EASY

BERGO EASY se LAKO se instalira i premješta!

BERGO EASY ™ posebno je dizajniran za privremena i prijenosna postavljanja, poput sajmova, korporativnih događaja, privremenih trkaćih staza, koncerata, plesnih podija itd.

Za jednokratne događaje možete, naravno, koristiti bilo koji proizvod koji vam se sviđa iz našeg asortimana.
Za višekratne događaje kod kojih će se pod postavljati i rastavljati više puta, preporučamo BERGO EASY ™, koji se lako montira i rastavlja.

Bergo Easy ™ zahtijeva prilično ravnu podlogu. Za neravnije podloge preporučamo Bergo Supreme.
 

Standardne boje


 

Ovdje prikazujemo boje koje su standardne i na zalihama
* = ograničene zalihe
 

BILO KOJA BOJA

U suradnji s dizajnerima razvili smo široku i atraktivnu paletu boja koje se mogu beskrajno kombinirati.

Pri naručivanju boja koje nisu standardne, naplaćuje se dodatna naknada za narudžbe manje od 300 m².
 

 

Informacije o proizvodu


Evo nekoliko multifunkcionalnih svojstava koja nudi proizvod:

  • Jednostavno polaganje i premještanje - bez ljepila, vijaka, čavala.
  • Laka odvodnja
  • Dobro prozračivanje - omogućuje površini ispod da diše
  • Bez održavanja
  • Neorganski materijal (ne upija vlagu)
  • Otporan na teško habanje i velike terete
  • Upija zvuk
  • Ergonomičan

Naši se podovi uvijek iznova mogu 100% reciklirati kao sirovina i u konačnici se mogu spaljivati u centralama za grijanje, bez emisija štetnih po okoliš.
 


Postavljanje


“Postavljanje bez lijepljenja”

Zahtjeva ravnu podlogu. Vrlo lako se postavlja bez ikakvog alata. Pritisnite ili nagazite da se ploče spoje. 
Ekspanzijske trake mogu biti potrebne ukoliko je površina izložena većim temperaturnim promjenama.

Ekspanzijsku Traku Sustav 1 treba postaviti nakon svake 8. pločice kada duljina ili širina površine prelazi 4,8 m. Na sjecištima Ekspanzijskih Traka postavljaju se Ekspanzijski Križni Komadi.
 

vlcsnap-2016-01-05-15h02m02s884.png
vlcsnap-2016-01-05-15h02m25s395.png
1. Postavite ploče s klinovima iznad prstenova. Zapamtite da prstenove uvijek okrenete u istom smjeru.2. Nagazite da se ploče spoje. Gotovo!
IMG_3019.JPG
vlcsnap-2016-01-04-15h29m41s856.png
Pomicanje: za manje događaje/površine samo razdovijete podizvanjem/savijanjem ploča prema gore.Za veće događaje/površine preporučamo uporabu alata za demontiranje kako bi lako razdvojili ploče u plohe.
vlcsnap-2016-01-04-15h28m08s683.png
vlcsnap-2016-01-04-15h31m05s218.png
ruta1.jpg
ruta3.jpg
 d: Ekspanzijski križni komad, c: Ekspanzijska traka
 
ruta4.jpg
ruta5.jpg
 a: Rubna traka 300 x 55 mm,  b: Kutna traka 55 x 55 mm
avstånd.jpg
Växthus.jpg
! – Udaljenost od zida 

Prije postavljanja poda zapamtite: Ostavite podne pločice nekoliko sati u sobi u koju će biti postavljene da poprime jednaku temperaturu. Kako biste bili sigurni, postavite Bergo pod na čistu, tvrdu i ujednačenu površinu. Ako je prostor podložan većim temperaturnim varijacijama, postavite ih tako da imaju prostora do zidova, vrata, itd., u slučaju širenja.


Upute za održavanje


Redovitom njegom vašeg Bergo poda prema preporuci, produžit ćete vijek trajanja, boju i sjaj svog poda za mnogo godina.

Bergove multifunkcionalne podne pločice izrađene su od najboljih materijala dostupnih na tržištu. Nude najveću moguću stabilnost boje i UV zaštitu, stoga će naši proizvodi vjerovatno trajati dugi niz godina, čak i uz minimalno održavanje. Briga o pločicama redovito produljuje životni vijek i sjaj vašeg poda pa preporučamo ove mjere njege:

Čišćenje u zatvorenom - Jedna od više funkcija Bergo poda jest da izgleda čisto i svježe, čak i ako između čišćenja prođe duži vremenski period. Podovi Bergo postavljeni u zatvorenom okruženju čiste se prema potrebi, uobičajenom opremom za čišćenje, poput usisavača i krpe sa *sredstvom za čišćenje. Ako dugo niste čistili pod, možete otkriti podlogu ispod koja treba čišćenje. Pomoću našeg alata za rastavljanje podijelite pod na plohe. Uklonite plohe i očistite podlogu potrebnim sredstvom za čišćenje i opremom. Zatim vratite pod na prvobitno mjesto.

Čišćenje na otvorenom - Čestice prljavštine koje se šire vjetrom i vremenom završit će i na vašem Bergo podu. Da biste održavali pod čistim, preporučamo da ga redovito brišete mopom i *sredstvom za čišćenje, a zatim ispirete crijevom. Uređaj za pranje pod visokim pritiskom je također poželjan, ako mu imate pristup. Vi odlučujete koliko ćete često čistiti pod, ali preporučamo da to činite najmanje jednom godišnje. Ako je pod izrazito prljav ili ako je prošlo dosta vremena od čišćenja, preporučamo upotrebu nešto jačeg deterdženta u kombinaciji s rotirajućom četkom koja se koristi za pranje pod visokim tlakom, na primjer.

Velike površine i / ili javni prostori – Naravno, bolje je koristiti profesionalnu opremu za čišćenje u javnim i većim prostorima gdje su podovi izuzetno prljavi. Predlažemo da se posavjetujete s tvrtkom za čišćenje.

*Sredstvo za čišćenje - Za uklanjanje prljavštine može se koristiti većina sredstava za čišćenje. Preporučuju se ona koja su posebno prikladna za uklanjanje skorenih nakupina. U ekstremno suhim okruženjima, poput zatvorenih, deterdžent bi trebao sadržavati antistatičko sredstvo koje smanjuje rizik od statičkog elektriciteta. Bergo proizvodi mogu izdržati većinu kemikalija. Za više informacija, pogledajte "Tablicu kemijske otpornosti" za PP. Posavjetujte se s dobavljačem o preporučenim medijima za najbolje rezultate na PP plastici.
 

Tehničke karakteristike


SUSTAV1

Materijal:

Ekološki prihvatljiv, reciklirajući PP-kompozit (polipropilen). 
UV zaštita i stabilna boja za klimu u Arizoni. 
Odobren of FDA. Nema štetnih emisija. (Bez PVC-a). 

Veličina pločice:

302,1 x 302,1 mm.
Debljina pločice: 14 mm. 

Pakiranje:

Maxi pakiranje: 5 m² / karton 
Paleta: 120 m²
 

Opterećenje po točki:

800 tona / m² = 8000 kg / dm², 115 kg / cm²

ISKUSTVA KLIJENATA

Davor Margan

Kreativni direktor @ Mar-Com

Svoj posao obavljaju stručno, kvalitetno i profesionalno u zadanom roku. Stoga ga ih preporučujem svima kome treba kvalitetna i profesionalna usluga.